De GPS tracker voor honden en katten

Je komt na een lange dag werken thuis en je kat staat met een verstrooide kop voor de deur. Plukken haar steken uit zijn vacht en jij vraagt je af, wat heeft die kat nou weer uitgespookt? Vaak heb je geen idee wat jouw kat of hond thuis allemaal uitspookt. Niet alleen buitens- maar ook binnenshuis. Wil jij erachter komen hoe je jouw kat of hond wel in de gaten kan houden? Lees dan vooral verder!


Wat is een GPS tracker?

Een GPS tracker is een apparaat dat ervoor zorgt dat jij kan zien waar een object op een bepaald moment is. Dan hoor ik je denken, dat is toch hetzelfde als een bluetooth tracker? Het verschil tussen een bluetooth tracker en een GPS tracker is dat een GPS tracker is verbonden aan een netwerk van satellieten die via radiogolven informatie communiceert en een bluetooth tracker is verbonden via bluetooth. Denk bij de GPS tracker aan het tracken van locatie en beweging. Een GPS-signaal is heel precies en kan de locatie van hetgeen wat jij wil tracken 5 tot 10 meter nauwkeurig traceren. Een GPS tracker is dus ideaal om bijvoorbeeld jouw vermiste kat op te sporen. 

Stel je eens voor, jouw kat is al 2 dagen weg en je begint je enorme zorgen te maken. Je kat is vermist en je hebt geen idee waar je nu moet zoeken. Paniek! De Spotter GPS tracker voor huisdieren lost jouw probleem in no-time op. Check gemakkelijk zijn of haar locatie die te zien is via de gratis app. Is jouw huisdier echt heel ver en niet meer te zien op de app? Dan kan er, door degene die jouw huisdier heeft gevonden, op de SOS-knop gedrukt worden waardoor er snel contact gelegd kan worden met het baasje. Vervolgens kan het baasje via de spotter bellen met degene die de kat of hond heeft gevonden, iedereen is weer blij!

Daarnaast gaan katten er vaak op uit en kunnen soms wel een dag de hort op zijn. Dan vraag jij je natuurlijk af waar hij geweest is. Dan kan je natuurlijk de hele dag achter je kat gaan aanlopen maar dat kost toch net iets te veel moeite. De Spotter GPS tracker geeft precies aan waar jouw kat of hond geweest is. Bevestig de tracker aan de halsband van je huisdier en klaar! Via de gratis app kun je zijn locatie zien en zien in welke zones hij vaak komt. Jij weet nu dus altijd waar jouw kat of hond uithangt en als hij of zij vermist is kun je hem of haar heel snel terugvinden.


Hoe actief is jouw huisdier?

Het is ook mogelijk om met de tracker te zien hoe actief jouw kat of hond is. Misschien bewegen ze helemaal niet of zijn ze juist heel actief. Misschien is dat wel de reden dat jouw kat zo veel ligt te slapen? Bekijk hoeveel stappen hij zet met de activity tracker en stel veiligheidszones in zodat jij meldingen krijgt als jouw huisdier hier binnen- of buiten komt.Prepaid gebruik, zonder abonnement 

Het fijne van de Spotter katten en honden tracker is dat deze werkt zonder abonnement of contract. Bij uw aankoop ontvang je één maand gratis prepaid tegoed. Hierna kun je de Spotter opwaarderen met 3, 6 of 12 maanden tegoed. Geen gebruik is ook geen kosten. Als je de Spotter even niet gebruikt, zet je er geen tegoed op. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart.


Je kan kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

3 maanden tegoed voor €16,50

6 maanden tegoed voor €31,50

12 maanden tegoed voor €54,00

 

Wat zijn de voordelen van Spotter kat en hond GPS Tracker?

✓ De kleinste katten en honden tracker

✓ Weet altijd waar je kat of hond is en wat hij heeft gedaan

✓ Een luie of actieve kat of hond? De activity tracker laat het zien

✓ Waterdicht en een batterijduur tot 3 dagen

✓ Werkt in heel Europa, dus ook op vakantie

✓ Geen abonnement, prepaid gebruik


Wil jij er ook zeker van zijn dat jouw kat (of hond) nooit meer vermist raakt? Bekijk dan de Spotter GPS tracker hond en de Spotter GPS tracker kat en houd jouw huisdieren in de gaten!