MyMate Apple Airtag Wallet: de slimme pasjeshouder

Sommige mensen betalen nog graag met contant geld, maar andere het liefst met een pinpas. Toch nemen de meeste het vaak allebei mee. Sommige gebruiken daarvoor een pasjeshouder en doen het contant geld ergens los instoppen, andere gebruiken een grote portemonnee voor beide betaalmiddelen. Dit is niet altijd even handig, dus hebben wij dé oplossing; de MyMate Apple Airtag Wallet. Jouw pasjes en geld in één compacte houder. Dus ben jij iemand die onhandig met spullen omgaat of ben jij diegene die vaak zijn portemonnee of bankpas kwijt raakt? Dan is de Apple Airtag Wallet helemaal de perfecte oplossing.

Wat is een MyMate Apple Airtag Wallet?

De MyMate Apple Airtag Wallet is een compacte houder die bijzonder ruim is in opbergruimte. Dankzij het ‘Quick Card Access’ systeem kun je snel en gemakkelijk toegang krijgen tot je pasjes. Daarnaast kan de wallet als portemonnee en als creditcardhouder worden gebruikt. De wallet is namelijk voorzien van een uitschuifbare pasjeshouder die op zijn beurt weer voorzien is van ‘Quick Card Access’, oftewel super snel toegang tot je pasjes.  Door multifunctionaliteit en het gebruik van stevige en duurzame materialen, is deze uitschuifbare pasjeshouder geschikt voor een lange gebruiksduur. 

Stijlvolle design MyMate Apple Airtag Wallet

De MyMate Apple Airtag Wallet is ontworpen met oog voor stijl en duurzaamheid. Het gebruik van duurzaam kalfsleer zorgt voor een stijlvolle uitstraling, terwijl de stevige aluminium case garant staat voor een lange levensduur. Dankzij het design past de MyMate pasjeshouder perfect in iedere broekzak. Dat terwijl er in de Wallet ruimte is voor 12 pasjes, 20 biljetten én één Apple Airtag. Daarnaast zul je met deze Wallet nooit meer jouw geld of pasjes kwijt raken. 

De Apple Airtag Houder

Wat maakt deze Apple Airtag Wallet nou zo uniek? Deze Wallet beschikt over een Apple Airtag houder. De bluetooth tracker van Apple, de Apple Airtag, past dus precies in de MyMate Apple Airtag Wallet. Dus voor de mensen die het beu zijn om alsmaar naar hun portemonnee of creditcardhouder te moeten zoeken is de MyMate Apple Airtag Wallet echt een oplossing. Met deze Wallet hoef je nooit meer lang te zoeken en voorkom je dat je belangrijke pasjes als bankpas, creditcard, identiteitskaart of rijbewijs kwijtraakt. 

Beveiliging van de MyMate Apple Airtag Wallet

De MyMate Apple Airtag Wallet is voorzien van een RFID en NFC blocking systeem. Dit houd in dat je beveiligd bent tegen skimmers die uit zijn op je persoonlijke gegevens die ze verkrijgen via NFC- of RFID-scanners (dit is dezelfde technologie als die van contactloos betalen). Naast dat je de compacte MyMate Apple Airtag Wallet niet kan kwijtraken, is de Wallet ook nog eens goed beschermd. Voorkom dus dat je ooit nog eens je pinpas of bijvoorbeeld OV-kaart kwijtraakt met deze multifunctionele MyMate Apple Airtag Wallet. 

De voordelen van de MyMate Apple Airtag Wallet

Deze wallet neemt een aantal voordelen met zich mee, dus hebben we de voordelen van de MyMate Apple Airtag Wallet even op een rijtje gezet;

  • Compatible met Apple Airtag
  • Gemaakt van stijlvol kalfsleer
  • Elastische band voor contant geld
  • Stevige case voor de pasjes
  • Quick Card Access
  • RFID & NFC beveiliging
  • Ruimte voor 12 pasjes 
  • Ruimte voor 20 biljetten
  • Beschikbaar in 3 kleuren

De wallet is al erg compact en heeft alsnog erg veel ruimte voor al je pasjes en biljetten. Ben jij iemand die bijna nooit contant geld meeneemt en heb je liever nog een compacter model, dan is de MyMate Apple Airtag Wallet Slim dé oplossing voor jou: