Dit mis je allemaal doordat je jouw spullen telkens kwijt bent...

Druk, druk en nog eens druk. Een afspraak, een etentje, werk, studie, sporten. We hebben tegenwoordig genoeg te doen op een dag en daar past eigenlijk niks meer bij. Stel je nou voor dat je net voordat je naar bijvoorbeeld werk gaat je sleutels kwijt bent? Dat kan er echt niet ook nog bij! Over het algemeen zijn mensen vaak hun spullen kwijt en dat kan er nog wel eens voor zorgen dat je ergens te laat komt.
In deze blog lees je wat de gevolgen zijn van het zo lang moeten zoeken naar spullen die we kwijt zijn.

Het kwijtraken van spullen is natuurlijk vervelend maar als je daardoor te laat komt is het nog vervelender. Gemiddeld zoeken mensen 5 minuten en 20 seconden naar wat ze zijn kwijt geraakt. Bij het zoeken van sleutels, portemonnee en paspoort zijn mensen zelfs langer dan een kwartier zoet. De deur uit voor een sollicitatie en je bent je sleutels kwijt? Dan ben je helaas te laat voor je sollicitatiegesprek en kun je het wel schudden.


Te laat voor werk of school

Werk en school worden door de meeste mensen dagelijks bezocht dus is het belangrijk dat je hier op tijd komt. Toch is het voor veel mensen lastig om toch elke dag op tijd te komen. ‘s Ochtends gaat waarschijnlijk niet alles zoals gepland en als je dan ook nog eens iets kwijt bent kom je te laat. 60% van de mensen is wel eens te laat gekomen op werk of school omdat ze voordat ze vertrokken iets kwijt waren. 

 

Een belangrijke afspraak missen

Een sollicitatie, afspraak op werk of gewoon een etentje met je vrienden. Allemaal gelegenheden waar je te laat kan komen. Dit heb je niet dagelijks dus bereid je je hier beter op voor. Toch heeft bijna de helft van de mensen, namelijk 49%, een belangrijke afspraak gemist omdat er iets kwijt was en daar te lang naar werd gezocht. Een etentje is geen ramp om te missen maar een sollicitatie daarentegen?

 

Je wilt toch niet je vliegtuig missen?

Op vakantie gaan is heerlijk. Even geen werk of school aan je hoofd, je kunt eindelijk tot rust komen. Hoe vervelend is het dan als je niet kunt gaan omdat je je vlucht mist? 22% van de mensen is dit toch wel eens overkomen. Niet omdat er enorm lang in de file werd gestaan of omdat het stoplicht te lang op rood stond? Deze 22% misten hun vlucht, bus of trein omdat ze iets kwijt waren en het niet konden vinden. 

 

Zelfs ruzie?

Te laat komen doordat je iets kwijt bent is natuurlijk een vervelend aspect. Toch is dit niet het enige gevolg van dingen kwijt zijn. Hoe vervelend is het om ruzie te hebben met je partner over iets kleins zoals je portemonnee die je kwijt bent? 35% van de mensen heeft wel eens ruzie gehad met zijn partner doordat ze iets kwijt waren. Ruzie met je partner is toch iets waar je een beetje mee moet uitkijken, toch?

 

Nieuwe spullen kopen

Het is natuurlijk vreselijk irritant om spullen die kwijt zijn te gaan zoeken. Maar hoe irritant is het als je de kwijtgeraakte spullen ook nog eens niet terugvindt? 67% van de mensen heeft de hoop opgegeven en het product wat kwijt was opnieuw gekocht. Dit kost die mensen minimaal zo’n 40 euro per jaar! Daar moet toch een andere oplossing voor zijn?

Gelukkig is er voor alle bovenstaande problemen een oplossing. Door deze oplossing hoef jij nooit meer na te denken over te laat komen, ruzies of geld uitgeven aan het vervangen van producten die kwijt zijn geraakt. Maar wat is de oplossing die al deze problemen in één keer kan oplossen?

 

Bluetooth trackers van Altijdalleskwijt.nl

Hoe handig zou het zijn als je de producten die je kwijt bent kunt terugvinden door een geluidje af te spelen? Dat kan met de bluetooth trackers van Chipolo en Tile. Ben jij al bekend met de bluetooth tracker? Met de bluetooth tracker raak jij nooit meer je spullen kwijt en kom je nooit meer te laat.
Een bluetooth tracker is een kleine gadget (key finder) die je kan je spullen kan bevestigen. De trackers helpen jou met het eenvoudig terugvinden van zoekgeraakte spullen. Het wordt ook vaak een key finder of lekker op z’n Nederlands een sleutelvinder genoemd. Deze “vinders” werken met Bluetooth en hebben daardoor een bereik tot 100m. Ideaal voor gebruik van sleutels, portemonnees of andere spullen die jij vaak kwijtraakt. Er is voor elk item wat je kwijt bent een specifieke tracker. Zo heb je voor je sleutels de Chipolo One en de Tile Mate. Ook zijn er speciale trackers die passen in dunne items zoals een portemonnee of paspoort. De Chipolo Card en Tile Slim zijn extreem dunne kaarten die hier perfect inpassen. Een heel cliché item dat heel vaak kwijt is, is de afstandsbediening. Zelfs daarvoor is een tracker ontwikkeld! De Tile Sticker is makkelijk te bevestigen op de afstandsbediening door de plak functie van de tracker. Zo zit de tracker vast aan de afstandsbediening en raakt deze nooit meer kwijt tussen de kussens van je bank.

Lijkt deze bluetooth tracker jou ook dé oplossing om je spullen nooit meer kwijt te raken en hierdoor nooit meer te laat te komen? Bekijk dan de bluetooth trackers van Chipolo en Tile.