Spotter GPS tracker horloge senioren

Ongerust over waar jouw vader, moeder of partner zich bevindt? Dan ben jij niet de enige. Senioren kampen vaak met problemen zoals eenzaamheid, niet voor zichzelf kunnen zorgen, dementie en alzheimer. Daarom is het fijn als er iemand is die een oogje in het zeil houdt. Wil jij dit ook, maar weet je niet hoe? Lees dan snel deze blog!

Spotter GPS senioren horloge 

Het Spotter GPS Tracker senioren horloge is ideaal om, waar nodig, op jouw vader, moeder of partner te letten. Dit horloge heeft tal aan functies. Je kunt bijvoorbeeld via de gratis app van Spotter bellen naar het horloge. Zo kun je heel simpel en snel in contact komen met bijvoorbeeld jouw moeder. Het horloge is simpel en gebruiksvriendelijk, dus is perfect voor senioren. 

Wat is een GPS tracker?

GPS staat voor Global Positioning System. Een GPS tracker is een apparaat waarmee je kan zien waar een object op een bepaald moment is. Het verschil tussen een GPS tracker en een bluetooth tracker is, dat een GPS tracker verbonden is aan een netwerk van satellieten die via radiogolven informatie communiceert. Een bluetooth tracker is verbonden via bluetooth. Een GPS tracker kan door het netwerk van satellieten heel nauwkeurig de locatie van een object bepalen. Kom jij dus bijvoorbeeld niet in contact met je dementerende vader en ben je toch benieuwd of het wel goed met hem gaat? Check dan heel precies zijn locatie en bel hem wanneer dat nodig is.

Naast de gratis app voor Android en iOS is er ook een GPS web platform zodat het ook mogelijk is om via laptop, tablet of PC mee te kijken. De app van het Spotter GPS horloge werkt door heel Europa. De ingebouwde simkaart zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kan met het GPS horloge. 

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat jouw dementerende vader of moeder op pad is. Je kunt hem of haar niet goed bereiken via de telefoon dus je maakt je zorgen. Je checkt de locatie via de gratis app van Spotter om te kijken of hij of zij wel thuis is. Vervolgens kun je gemakkelijk in contact komen via de bel functie van het horloge. Het horloge wordt altijd gedragen, dus je bent er zeker van dat het belletje gehoord wordt. Ook kun je naar locatie komen om je dementerende vader of moeder verder te helpen. Op deze manier hoef je niet altijd bij jouw vader of moeder te zijn en kun je op een afstandje op ze letten.

Ook is het mogelijk om als drager van het horloge op de SOS-knop te drukken. Deze functie kan handig zijn als je als drager van het horloge bijvoorbeeld gevallen bent en je bent helemaal alleen thuis. Je drukt op de SOS-knop en er wordt gelijk een melding verstuurd naar mensen die met de app van Spotter verbonden zijn met het horloge. Je kan dan gelijk in contact komen door te bellen via de app en op die manier kan jouw zoon of partner te hulp schieten. 

Hoe helpt een GPS Tracker horloge bij mensen met dementie?

Mensen worden ouder en daar horen vaak bepaalde klachten bij. Mensen kunnen niet goed meer voor zichzelf zorgen, zijn eenzaam, worden vergeetachtig of krijgen in het ergste geval vormen van dementie of alzheimer. Het is altijd fijn als er iemand bij jou in huis is die je kan helpen als er iets gebeurt. Het Spotter GPS tracker horloge biedt de mogelijkheid om altijd snel in contact te komen met anderen door de SOS-knop en de belfunctie. Voor ouderen met dementie is het horloge ideaal. Dementerende ouderen voelen zichzelf vaak alleen en niet begrepen door hun omgeving. Als deze mensen alleen zijn of in een moeilijke situatie zitten kunnen ze altijd alarm slaan of gebruik maken van de bel functie. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een dementerend persoon dat lijdt aan alzheimer, gaat wandelen in het bos en even geen idee meer heeft waar hij of zij is en wat hij of zij precies ging doen. Op dat moment kunnen familie of vrienden te hulp schieten. De dementerende persoon kan op de SOS-knop klikken waardoor iemand met de app een berichtje krijgt met locatie. Ook is het voor dierbaren mogelijk om te zien in welke zones deze persoon komt. Wanneer deze zone verlaten wordt kan het zijn dat er een probleem of verwarring is. Op dat moment kunnen dierbaren naar de locatie komen en te hulp schieten.

Prepaid gebruik - geen abonnementskosten

Het fijne van de Spotter GPS tracker horloge voor senioren, is dat deze werkt zonder abonnement of contract. Je kunt de Spotter opwaarderen met 3, 6 of 12 maanden tegoed. Geen gebruik is ook geen kosten. Als je de Spotter even niet gebruikt, zet je er geen tegoed op. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart.

Je kan kiezen uit de volgende prepaid tegoeden:

3 maanden tegoed voor €16,50

6 maanden tegoed voor €31,50

12 maanden tegoed voor €54,00

Wil jij ook op afstand zorgen voor jouw vader, moeder of partner? Bestel dan snel de Spotter GPS Watch en ervaar de vele voordelen van dit toffe horloge!