Sleutel ORGANIZER

De MyMate Key Organizer is de vriend die je altijd al wilde hebben. Geef je sleutelbos een upgrade met de MyMate Sleutel Organizer. Met de lederen sleutel houder houdt je op een stijlvolle en functionele manier al jouw sleutels geordend en overzichtelijk. Hierdoor gaat je nieuwe beste vriend ervoor zorgen dat je nooit meer jouw sleutels kwijt raakt! 
 • Mymate sleutel organizer kastanje bruin

  €29,95

  Bekijk product   MyMate Sleutel Organizer Bruin
 • Mymate sleutel organizer zwart

  €29,95

  Bekijk product   MyMate Sleutel Organizer Zwart
 • Mymate sleutel organizer donker blauw

  €29,95

  Bekijk product   MyMate Sleutel Organizer Blauw
 • Mymate sleutel organizer groen

  €29,95

  Bekijk product   MyMate Sleutel Organizer Groen

Wat is een sleutel organizer?


Een Sleutel Organizer, ook wel Key Organizer genoemd, is een lederen sleutelhouder die al jouw sleutels netjes én georganiseerd bij elkaar houdt. Deze hippe sleutelbos voorkomt door zijn duurzaam lederen band dat er krassen in je broekzak komen op bijvoorbeeld je geliefde smartphone. Ook zorgt deze Sleutel Organizer ervoor dat jij nooit meer lang hoeft te zoeken naar je sleutels omdat je alles netjes op één plek bewaard.

HĖT PERFECTE CADEAU!


Wil jij het leven van een sloddervos nét wat makkelijker maken? Of raak je zelf altijd je sleutels kwijt? Gun jezelf óf een ander de MyMate Sleutel Organizer. Deze lederen Key Organizer is hèt perfecte cadeau voor de èchte rommelaar en zorgt voor rust in het ongeorganiseerde leven van een sloddervos.

Functies sleutel organizer

Ruimte voor 2 tot 7 sleutels

Zorg ervoor dat je nooit meer je sleutels kwijt raakt! De MyMate Sleutel Organizer biedt plek tot wel 7 sleutels. Hiermee zorg je ervoor dat je meer overzicht hebt over jouw sleutelbos.

Makkelijk in gebruik

Buiten het prachtige en duurzame design is er ook gedacht aan de functionaliteit van de Sleutel Organizer. Zo ben je ervan verzekerd dat je sleutels nooit meer je spullen beschadigen in je zakken!

Inclusief gratis multitool

Bij aankoop van de MyMate Sleutelhouder krijg je van ons nog een gratis multitool cadeau. Zo ben je altijd voorbereid wanneer je zin hebt in een biertje!

Gemaakt van duurzaam leer

De Key Organizer is gemaakt van duurzaam leer wat zorgt voor een natuurlijk design. De MyMate is licht gecoat om de duurzaamheid van de Sleutel Organizer te verzekeren.