Liquid error: Error in tag 'section' - 'aak-products_col6' is not a valid section type

Wat is een sleutel organizer?


Een Sleutel Organizer, ook wel Key Organizer genoemd, is een lederen sleutelhouder die al jouw sleutels netjes én georganiseerd bij elkaar houdt. Deze hippe sleutelbos voorkomt door zijn duurzaam lederen band dat er krassen in je broekzak komen op bijvoorbeeld je geliefde smartphone. Ook zorgt deze Sleutel Organizer ervoor dat jij nooit meer lang hoeft te zoeken naar je sleutels omdat je alles netjes op één plek bewaard.

HĖT PERFECTE CADEAU!


Wil jij het leven van een sloddervos nét wat makkelijker maken? Of raak je zelf altijd je sleutels kwijt? Gun jezelf óf een ander de MyMate Sleutel Organizer. Deze lederen Key Organizer is hèt perfecte cadeau voor de èchte rommelaar en zorgt voor rust in het ongeorganiseerde leven van een sloddervos.

Functies sleutel organizer

Ruimte voor 2 tot 7 sleutels

Zorg ervoor dat je nooit meer je sleutels kwijt raakt! De MyMate Sleutel Organizer biedt plek tot wel 7 sleutels. Hiermee zorg je ervoor dat je meer overzicht hebt over jouw sleutelbos.

Makkelijk in gebruik

Buiten het prachtige en duurzame design is er ook gedacht aan de functionaliteit van de Sleutel Organizer. Zo ben je ervan verzekerd dat je sleutels nooit meer je spullen beschadigen in je zakken!

Inclusief gratis multitool

Bij aankoop van de MyMate Sleutelhouder krijg je van ons nog een gratis multitool cadeau. Zo ben je altijd voorbereid wanneer je zin hebt in een biertje!

Gemaakt van duurzaam leer

De Key Organizer is gemaakt van duurzaam leer wat zorgt voor een natuurlijk design. De MyMate is licht gecoat om de duurzaamheid van de Sleutel Organizer te verzekeren.